Over ons

Toen in 1932 de afsluitdijk in de toenmalige Zuiderzee klaar was veranderde er veel voor Urk. Daar waar vroeger in de Zuiderzee zoutwatervis gevangen werd was dat plotseling niet meer mogelijk. De toelevering van de vis kon niet meer in eigen haven plaatsvinden. Urk moest zich gaan richten op de Noordzee en de gevangen vis lossen in grote noordzeehavens als Den Helder, Vlissingen en IJmuiden.

Jurie Brouwer werd door deze ontwikkeling destijds gestimuleerd een vrachtwagen aan te schaffen. Hij voorzag in de behoefte van de vissers door hun vangst naar de visafslag op Urk te transporteren. Naarmate de noordzee-visserij in omvang toenam werd ook Brouwer transport groter. Het wagenpark bestaat inmiddels uit 15 trekkers, 19 koelvriesopleggers. Uiteindelijk zijn ook Mulder Transport Urk en Jansen Transport Urk als zelfstandige bedrijven ontstaan uit Brouwer Transport Urk. De relatie met deze bedrijven is goed.

In 1995 is zoon Jakob Brouwer hoofdverantwoordelijk geworden. Na zoon Jakob hebben neef Bram Vlot en Kotra Transport de handen ineengeslagen en zijn zij nu beide verantwoordelijk voor de voortgang van het bedrijf. Samen met vakkundige werknemers is uw vracht bij Brouwer in goede handen.

Persoonlijke noot

De manier waarop we zaken doen met elkaar is verbonden met het persoonlijke. Vanuit mijn persoonlijke overtuiging zou ik u daarom willen ‘uitdagen’ eens de link naar The Bible Project te openen. Deze vindt u onder aan onze website, in de vorm van een visje. Ik wens u daarbij Gods zegen toe. Warme groet, Jakob Brouwer

 

 

Klanten, Referenties en Partners

Brouwer Transport Urk hecht grote waarde aan (langdurige) relaties. Hieronder zijn er een aantal uitgelicht.

Klanten - referenties

AnT Seafood
Neerlandia
Rodé Vis
Seafood Connection
Van der Lee Seafish
UK 33

Over de sector:

www.tln.nl
w
ww.veilig-op-weg.nl
www.urkertruckersdag.nl 
www.transport-online.nl

Partners

Thermo King
Carrier
Transpas (planningsoftware)
Marketingpartner

 

 

 

Participatie

Brouwer Transport ondersteund de inspanningen van de visserijsector om zo duurzaam mogelijk te vissen. Stichting Masterplan Duurzame Visserij en de daaruit voortkomende pilotschepen wordt dan ook een warm hart toegedragen.

Participatie Stichting Masterplan Duurzame Visserij

 

 

 

Contact 

Brouwer Urk Internationaal Transport B.V.

 

Voor het doorgeven van uw orders mailt u naar: orders@brouwer-urk.nl   

Voor vragen over de planning mailt u naar: planning@brouwer-urk.nl

Voor uw administratieve vragen mailt u naar: administratie@brouwer-urk.nl

Voor het verkrijgen van tarieven of een specifiek aanbod mailt u naar: sales@brouwer-urk.nl

Voor het sturen van facturen mailt u naar: brouwer-urk@inkoopfacturen.nl

 

Tel: +31 (0) 527 68 19 54

Westwal 4
8321 WG Urk

Postbus 91
8320 AB Urk

BTW nr.: NL007043867B01
KVK te Lelystad: 39040332

Facebook: /BrouwerTransportUrk
Twitter: @TransportUrk

 

 

HYGIËNE, KWALITEIT EN MILIEU

HYGIËNE
Brouwer Transport is ISO 22000 gecertificeerd. Trailers zijn gebouwd zodat deze voldoen aan hoge hygiëne-eisen.De trailers worden zeer frequent gereinigd in de wasstraat op het terrein van Brouwer Transport.

KWALITEIT
De temperatuur van uw product is gegarandeerd de juiste. Voor uw zekerheid wordt de temperatuur en acties van de koelmotor nauwkeurig geregistreerd. Deze data is desnoods achteraf opvraagbaar om uw kwaliteit te garanderen.

MILIEU
Brouwer Transport zoekt steeds naar brandstofbesparende mogelijkheden. Onder andere met proeven met een brandstoftoevoeging. Tevens worden de chauffeurs bijgeschoold met cursussen ‘zuinig rijden’. Nauwkeurige registratie van het brandstofverbruik zorgt voor bewustwording bij de chauffeurs betreft het verbruik.

Correct gebruikt van ICT oplossingen resulteert in een strakke planning en nauwelijks ‘lege’ kilometers. Het percentage ‘groene’ kilometers is dan ook hoog.

 

 

VOORWAARDEN & CONDITIES

 

AVC condities: klik hier om deze te bekijken
CMR condities: klik hier om deze te bekijken
TLN algemene betalingsvoorwaarden:          klik hier om deze te bekijken
   
Privacy Policy Klik hier om deze te bekijken
Cookie informatie Klier hier om deze te bekijken

 

Voor nationaal vervoer zijn van toepassing de Algemene Vervoers Condities AVC. Voor internationaal vervoer gelden de CMR condities. Op al onze werkzaamheden zijn de T.L.N. algemene betalingsvoorwaarden, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te 's Gravenhage, aktenummer 238, op 1 oktober 1993, van toepassing.